25 years VK concerts with Max Romeo, Puppetmastaz, BRNS, Stuff.

Max Romeo

Welke reggae liefhebber kent er Max Romeo niet? De charismatische zanger is sinds de start van zijn carrière in 1965 al ontelbare muzikale coöperaties aangegaan met artiesten zoals The Upsetters, Lee Perry, The Rolling Stones en de Italianen van Tribù Acustica. Na het wereldwijde succes van zijn hits "Chase The Devil" en "War Inna Babylon", tourde Max Romeo verschillende keren door Europa, waar hij telkens kon rekenen op een enthousiast publiek. We verwachten ditmaal niets anders!

Bekijk videoBekijk video
591

Puppetmastaz

Beeld je een mix in van de Muppet Show en Wu-Tang Clan. In hun live shows brengen ze een unieke combinatie van muziek en entertainment, waarin een gezonde portie absurditeit nooit veraf is. Niet te missen dus!

Bekijk videoBekijk video
590

BRNS

Brussels kwartet dat sinds debuutsingle ‘Mexico’ de wereld aan het veroveren is. Met hun verfrissende ritmesecties, tribale beats en tropische baslijnen krijgen ze iedereen aan het dansen. In 2012 brachten ze hun EP ‘Wounded’ uit en daarna namen ze ruimschoots de tijd voor hun eerste langspeler. Vorig jaar werden ze door NME uitgeroepen tot “one of the most exciting new bands of 2013”, een titel die ze met hun album ‘Patine’ helemaal zullen waarmaken!

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
673

STUFF.

Hun muziek combineert de veelzijdigheid van Jazz met verwijzingen naar hedendaagse elektronische dansmuziek, 70's Soul, 90’s Hiphop en Future Beat. Een optreden van STUFF. doet denken aan een opzwepende DJ-set die acapella versies van Beastie Boys en BIG mixt met live grooves beïnvloed door Clark, Dorian Concept, Flying Lotus en Hudson Mohawke.

Bekijk videoBekijk video
589

Piknik Elektronik

Vergeet je zonnebril, tafelkleed en lunch niet! Tijdens Piknik Elektronik brengen dj's Mr P en Fady One de ideale muziek om u een aangename namiddag in de Sint-Mariastraat te bezorgen.

586
Met dank aan: 

Molenbeek Metropol Culture & La Maison des Cultures et la Cohesion Sociale