Afterparty 25 years VK concerts with Kutmah, Dorian Concept, Souleance

Kutmah

Justin ‘Kutmah’ McNulty is een Engelse DJ die in zijn jeugd naar Hollywood verhuisde. Daar werd Justin ‘Kutmah’ en sindsdien maakt hij furore als DJ. Naast Flying Lotus en Gaslamp Killer is hij de derde musketier van de hedendaagse dancemuziek. Een DJ waarbij de term ‘Best kept secret’ dus echt past!

Bekijk videoBekijk video
666

Dorian Concept

Dorian Concept is een Oostenrijkse producer en toetsenist die ervan houdt om de interface tussen digitale en analoge muziek, compositie, muzikale performance en improvisatie te ontdekken. Hij brengt een mix van experimentele electronica, hip hop, funk en jazz. Hij gooit zich als geen ander op zijn keyboard tijdens zijn show.

Bekijk videoBekijk video
614

Souleance

Souleance is een samenwerking tussen producer Fulgeance en DJ Soulist van What The Funk. Met Soulists creatieve invloeden en de rauwe energie en productievaardigheden van Fulgeance zorgen ze voor een mix van hip hop, breaks en eighties funk. In 2012 kwamen ze met hun debuutalbum ‘La Belle Vie’ op de proppen. 

Bekijk videoBekijk video
617

Onda Sonora

Duo uit Brussel dat de grenzen tussen Soul, Funk, Disco, Boogie, House en hedendaagse Bass Music overschrijdt. Ze hebben slechts een doel voor ogen: jou doen dansen.

641