AUTUMN FALLS ft. The Field, Walls

AUTUMN FALLS ft. The Field, Walls

Tijdens de week van 21-27 november 2011 organiseert Toutpartout in samenwerking met een resem Brusselse concerthuizen en clubs (oa AB, Botanique, M4), de 2de editie van het AUTUMN FALLS festival. http://autumnfalls.be

THE FIELD (aka Axel Willner) is misschien wel één van de meest authentieke techno producers van de afgelopen jaren. Door samples van dance classics op te knippen, in een loop te zetten en een breed scala aan muziekstijlen te integreren ontstaat er een fusie van ambient en techno die ongeëvenaard is. The Field maakt sinds 2005 deel uit van het Duitse techno label Kompakt en is inmiddels uitgegroeid tot een driekoppige act met vaste percussionist Dan Enqvist en multi-talent Andreas Soderstrom. Nieuw album "Looping State Of Mind" wordt in de rekken verwacht in October 2011.

WALLS is een ambient band bestaande uit Sam Willis (cfr. Allez-Allez) en Alessio Natalizia (cfr. Banjo Or Freakout). Wat hen zo speciaal maakt is dat overweldigend gevoel/ervaring van hun zachtaardige electronica. Dit Kompakt duo keert nu al terug met nieuw album 'Coracle', na hun goed ontvangen naamloos debuutalbum van vorig jaar. Mojo sprak over 'Electronic Album Of The Year', bij NME kon men het album terugvinden in de eindejaarlijsten, en dan spreken we nog niet over hun vele fans als Jamie XX, Caribou, James Holden en Battles.

+ Dj SENSU

Bekijk videoBekijk video
1177

KOMPAKT IN KONZERT

3451