Autumn Falls ft. FOOL's GOLD

Autumn Falls ft. FOOL's GOLD

Tijdens de week van 21-27 november 2011 organiseert Toutpartout, in samenwerking met een resem Brusselse concerthuizen en clubs (oa AB, Botanique, M4), de 2de editie van het AUTUMN FALLS festival. http://autumnfalls.be

FOOL'S GOLD is een Amerikaanse Afro-pop band rond de twee frontmannen Luke Top en Lewis Pesacov. Hun grootste invloeden zijn Zuid-Afrikaanse en Ethiopische muziek, Krautrock en dansmuziek uit de jaren '80. Aanvankelijk bestond hun collectief uit een aantal vrienden en kennissen uit andere bands zoals The Fall, Foreign Born en We Are Scientists. Maar geleidelijk aan ging er zich een vast kern vormen. Het resultaat daarvan is alvast te horen op de nieuwe plaat 'Leave no Trace'.

ORCHESTRA OF SPHERES koppelt oeroude future funk van de IS! Warping spatio-elastoplasticity met sound! Met hun aanwezigheid op house parties, dance parties, DIY shows en in operahuizen, bouwden de Spheres aan hun live-reputatie die muzikaal en visueel waanzinnig is.

TEAM ME speelt warme en goed georchestreerde pop muziek. Oorspronkelijk was dit de éénmansband van Marius D. Hagen, maar gaandeweg ontwikkelde het zich als een 7-man sterk orkest, terwijl de gevoelige akoestische songs van Hagen zich uiteindelijk gingen transformeren in een bombastischere sound. Hun debuutalbum staat alvast gepland voor de herfst.

+ DJ SVN

Bekijk video
1171

Orchestra of Spheres, Team Me, Dj SVN

3445