BANG! Festival: Milan W. + Capelo + Vitesse + Nosedrip

Capelo

Brussels synthduo met een passie voor speelse lo-fi pop. Hun euforische melodieën doen wegdromen naar een nog niet zo ver vervolgen tijd. Speels, melancholisch, fragiel maar eveneens doorspekt met energetische ritmes. Hun eerste 12 -inch wordt lente 2018 verwacht op het Le Syndicat des Scorpions label.

9270

Vitesse

Twee minuten, zoveel tijd heeft deze tweekoppige band naar eigen zeggen nodig om een songtekst neer te pennen. Vitesse sleepte met hun debuut EP de 'Most Promising Artist Award’ tijdens de Red Bull Elektropedia Awards in de wacht. Dit Brusselse duo uit de Crevette Recordsstal maakt elektronische, downtempo muziek waarbij Italo-disco invloeden en 80svibes niet ver om de hoek loeren. Brouwsel van Boutique Electronique en deel van Plein Sud ,volle vitesse vooruit.

9272

Milan W.

Antwerpse multi-instrumentalist, ook wel bekend als 1/2de van het synthduo Mittland Och Leo. De exotica van Milan W kruipt onder je vel. Nevelige echo's, pulserende ritmes, spookachtige melodieën. 

9254

Hiele

Hiele bewandelt al een aantal jaar een volstrekt uniek pad. Elektronische muziek die het resultaat is van een jazzverleden en een obsessie voor synthetische sounds. Op Hiele's muziek een genre kleven, doe je niet zomaar. Net zoals je niet licht gaat over zijn optredens, gevuld met klassieke bouwstenen en improvisatie.

Bekijk videoBekijk video
9252

Nosedrip

Ziggy Devriendts alter ego heeft eigenlijk geen verdere uitleg meer nodig. Nosedrip is een van de sterkhouders van Stroom.tv en stichter van het Stroom-label (Jan Zonder Vrees! Alain Neffe!). Daarnaast is hij ook radiomaker en drijvende kracht achter Full Moon Healing. 

9255