Bishop Nehru

Bishop Nehru

Deze rapper valt in de categorie van jonge cat met een oldschool flow en complexe teksten en rijmschema’s. De jonge inwoner van New York is daarnaast meer dan alleen een rapper; hij produceert ook zijn eigen muziekregisseert en monteert zijn eigen videoclips. Het talent van Bishop Nehru is niet onopgemerkt gebleven, want de rapper tekende inmiddels een contract bij Noizy Cricket, dat bekend is van onder andere Das Racist, Angel Haze en Anthony Hamilton. Daarnaast is hij al uitgeroepen tot Youth Rap Talent of the Week op WorldStarHipHop en hij was al te horen via Hot 97 in de Who´s Next sectie. 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
472

Roméo Elvis

Wie kijkt naar Belgische rap, kan haast niet meer om Roméo Elvis heen.  Deze franstalige rapper uit Brussel met de zware stem, surrealistische rhymes en typisch Belgische zelfspot werkte al samen met l'Or du Commun, Le Motel en Caballero.  

Bekijk videoBekijk video
565

Azer

Azer haalt zijn inspiratie uit verscheidene muziekstijlen gaande van hiphop, funk en house tot elektronische muziek. Met zijn mixtapes en live sets verdiende hij reeds gastplaatsen op de radio (o.a. LDBK Radio, Beyondjazz en StuBru’s Lefto Show) en hij deed reeds support sets bij de volgende artiesten: Talib Kweli, Floating Points, Hudson Mohawke, Tokimonsta, Fakkelbrigade, Hypnotic Brass Ensemble, Baloji, Kid Sublime, … Hij is ook bekend van het All Eyes On Hip Hop concept in Gent, dat staat voor kwalitatieve hip hop met een eigenzinnige en frisse kijk.

428