CAMP LO

CAMP LO

WEGENS PASPOORTPROBLEEMEN ZITTEN MASTA ACE & ED OG VAST IN DE US EN ZULLEN NIET IN STAAT ZIJN TE SPELEN VANAVOND. De show gaat gewoon door met Camp Lo, Lmno, Kev Brown and Lefto. De nieuwe ticketprijs bedraagt 13euro. Mensen die al in het bezit zijn van een ticket krijgen een reductie van 7euro aan de kassa of kunnen rekenen op een integrale terugbetaling op hun voorverkooppunt.

Camp Lo is een Amerikaanse Hip Hop duo, opgericht in 1995 in The Bronx, New York. Het duo bestaat uit rappers Sonny Cheeba en Geechi Suede, die vooral worden gekend worden door hun flair in kleding stijl en teksten. Na enkele hit singles als "Coolie High" en "Luchini AKA This Is It", brachten ze hun eerste album "Uptown Saturday Night” uit in 1997 uit. De inspanning werd alom geprezen om de licht toegankelijke inhoud en vanwege de soepele, funk en jazz geïnspireerde producties met gastoptredens van De La Soul en Trugoy Digable Planets 'Butterfly.

Anno 2010. Met enkele albums op zak worden ze op 2juni verwacht in de Vk* naast ronkende namen als Masta Ace & Ed Og, Lmno & Kev Brown.

1429

Kev Brown & LMNO, Lefto

3682