Cashmere Cat & Ryan Hemsworth

Cashmere Cat

Na het uploaden van bootlegs van Jeremih en 2 Chainz, en het maken van een officiële remix voor Lana Del Rey, kreeg Cashmere Cat snel duizenden online 'cat-loving' luisteraars en erkenning van dJ's zoals Diplo, A-Trak, Hudson Mohawke, Rustie, Brodinski, Baauer, Busy P, Nguzunguzu, Sinden en Kito. Cashmere Cat maakt een verleidelijke soort R&B, futuristische hiphop en bass muziek en ving ook reeds de aandacht van de Paris Social Club residents Pelican Fly Records, die zijn debuut EP "Mirror Maru" uitgebrachten in oktober 2012. 
 
Achter de haarscherpe-maar-zachte-en-harige-poten van Cashmere Cat verbergt Magnus August Høiberg zich. De 25-jarige, in Oslo gevestigde producent, stond vroeger bekend om zijn disco en house-muziek, en werkte samen met labels zoals Kitsune, True Panther en Ninja Tune. Cashmere Cat is een nieuw project waarin hij eindelijk zijn ware liefde kan omarmen -  rauwe R&B en slow jamz.
Bekijk videoBekijk videoBekijk video
431

Ryan Hemsworth

Ryan Hemsworth is een jonge producer van Canada, met een opvallend productieve output in de laatste twee jaar. Hij brengt een volledig vernieuwde mengeling van hip hop, R&B en electronica.

Bekijk videoBekijk video
434

DJ Slow

Als stichtend lid van het Brusselse label Pelican Fly – welke zeker en vast een van de heetste opdrukken is van de laatste paar jaar -, weet deze man hoe hij een feestje moet bouwen. Verwacht je aan een gevarieerde, interessante selectie in een zeer breed bass en hip hop spectrum met snelle (in tegenstelling tot wat zijn naam suggereert) mixing skills. Niet overtuigd? Hij werd geselecteerd voor de RedBullMusicAcademy van dit jaar in NY!. Hiermee hebben we volgens ons genoeg gezegd.

Bekijk videoBekijk video
445

dj Hanni_bal

Dj Hanni_bal is al 6 jaar actief in de dubstep-scene na passages voordien in de techno, electro and drum and bass. Hij haalt vooral inspiratie uit de UK (grime, hip-hop, funky garage , UKbass , deep house , house , bassline scenes). Stond verder ook al op het podium op Nuit Blanche, La Cambre, Bazaar, Mr Wong... Nu is hij vooral bezig met 'deep house uk garage' en maakt deel uit van de Futuristik Soul crew...

448