CHASE X VK CONCERTS present WOODIE SMALLS, K1D & SOUL'ART

Woodie Smalls

Woodie Smalls is een jonge rapper uit Sint-Niklaas. Hij begon vanaf zijn achtste met zijn neef te freestylen op willekeurige beats en heeft ondertussen een geprezen plaats verworven binnen de Belgische hip hop scene. Sinds zijn debuut single en video 'Champion Sound', verovert hij de hitlijsten van onder andere MNM, Studio Brussel en BRUZZ, om uiteindelijk een knaller van een album te releasen in 2016: Space Cowboy. Woods is ongetwijfeld één van de grootsten in de Belgische hip hop scene, en op 22 februari zal u begrijpen waarom.

Bekijk video
8160

K1D

K1D is een Engelstalige rapper uit België en lid van het Antwerpse hiphopcollectief Weardo. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij al heel wat rapervaring op zijn palmares staan. Zo werkte hij al samen met ander Belgisch talent, zoals Darrell Cole, Young B en Grey. Deze keer heeft deze hombre zichzelf echter overtroffen met zijn debuut-ep ‘The Chronicles’.

De plaat bevat 13 nummers, waaronder eersteklas producties van Cozone, Jaber Boubakra, Dave RNDM en in-house producers BDR Productions en MelloVibez. Verwacht je aan een laid back vibe en uitstekend rijmwerk. 

Bekijk videoBekijk video
8109

Soul'Art

$oul'Art is een groep uit Mechelen en Vilvoorde bestaande uit M13, Jazzy Bench, Zed, Sparrow en Martha. De ziel van deze muziekgroep bestaat uit hiphop, soul en echtheidSoul'Art brengt zang en rap samen in het Nederlands, Frans en EngelsHiermee willen ze zowel de taalgrens als internationale grenzen overschrijden. Tijdens hun pril bestaan slagen ze hier al in met optredens van Luik tot Antwerpen en Brussel tot Amsterdam.

In september 2015 kwam hun eerste mixtape '$oul'Park: Love & Politics' uit op de urban site Flus.be, enkele dagen later werd dit ook mogelijke via de Nederlandse site Puna.nl. Op 11 november kwam de tweede film 'Black' van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah uit. Martha vertolkt de hoofdrol in deze film en $oul'Art verzorgde 2 tracks voor de soundtrack. Na een mini-tour doorheen België voor hun mixtape en het winnen van 'Rookie Of The Year 2015' op de Vlaamse Rap Awards, zijn ze terug de studio in gedoken en worden nieuwe optredens doorheen België en daarbuiten gepland! 

 

 

8115