Crevette Records Bday

Arp Frique

Arp Frique brengt pulserende live-disco-vibes die verweven zijn met zowel Caraïbische als Kaapverdische geluiden. De dansbaarheid met een finishing touch van gekheid krijgt een meerwaarde dankzij hun zelfgemaakte deuntjes met verschillende live-instrumenten.
De veelzijdige band weet wel van aanpakken met zo'n exotisch, super funky debuutalbum dat zeer goed werd ontvangen op Rush Hour in 2018.

Bekijk video
9493

Wolf Müller & Niklas Wandt

Het Duitse duo Wolf Müller en Niklas Wandt in concert staat garant voor energieke en hypnotiserende uitvoeringen van hun composities met MPC, synth, live looping en een volledige drumset.
Hun dubbele debuut LP zag dit jaar het licht op Growing Bin Records, in deze "Instumentalmusik von der Mitte Der World" kruisen verschillende soorten muziek elkaar. 

Bekijk video
9494

Jef Hecker

Record collector en DJ Jef Hecker klinkt als muziek in de oren wanneer hij Soul, Disco, Funk Jazz, Brazil, African en house mixt. 

9496

Crevette Records

De Marollen in Brussel is sinds 2016 een recordwinkel, label, webshop en distributieplek rijker dankzij Pim. Al 2 jaar lang heeft Crevette Records een groep mensen met verschillende achtergronden verenigd rond hun wederzijdse passie voor muziek. Crevette richt zich op een sterke selectie van nieuwe en tweedehands titels die alle uithoeken van het elektronische muziekspectrum omvatten.

Ze organiseren een weekender ter gelegenheid van hun 2-jarig bestaan. Deze wordt afgetrapt in de VK met een groot feest. 

9495