Dälek / Lorn

Dälek

Dälek wordt door de media geprezen als een bende durvers en pioniers van een nieuwe hip-hop generatie, en maken nu na vele jaren hun terugkeer op het podium. MC Dälek verzorgt nog steeds de vocals, DJ rEk staat achter de draaitafels en Mike Swarmbots neemt samplers & effecten voor zijn rekening. Goed nieuws dus voor wie houdt van een oorverdovende mix van beats, noise en lyrics.

Bekijk videoBekijk video
7282

LORN

Lorn is electronische muzikant en producer. Hij bracht zijn laatste album "Ask the Dust" uit in 2012 op  Ninja Tune. Hij tourde met artiesten zoals Amon Tobin en is nu terug in België met zijn koude en donkere electronica. 

 

 

Bekijk videoBekijk video
7281

Moodie Black

Het trio van Moodie Black, met Chris Martinez (a.k.a “K.” / MC), Sean Lindahl (gitaar) & David Norbert (drums) is geboren en getogen in de woestijn van Arizona. Na verloop van tijd hadden ze genoeg van het stof, en creeërden naam voor zichzelf dankzij een keiharde sound en controversiële live-shows. Hun noise-rap, onorthodoxe manier van producen en mixen, en hun live shows begint nu ook erkenning te krijgen bij het publiek.  

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7304

DJ Sebcat

SebCat zal een set spelen van underground beats en Arabische hiphop uit Libanon, Palestina, Jordanië, Egypte, Turkije, Algerije en vele verder…

7307