Dan Deacon

Dan Deacon

Dan Deacon verbergt achter zijn nerdy look een meester in de geluidskunst. Zijn muziek kan beschreven worden als een euforische harde spiraal van synthetische gekte gecombineerd met vreemde effecten en upbeat tempos. Dan Deacons shows zijn gekend voor hun intensiviteit, waar hij zichzelf reïncarneert tot een soort van shamanistische figuur en het publiek in een dans trance brengt. Zijn nieuw album "Gliss Riffer" kwam uit in februari van dit jaar. 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7324

James Pants

Als zoon van twee presbyteriaanse predikanten uit een Amerikaanse dorp Spokane, begon James Pants als tiener te rappen voor een zwarte nationalistische rap groep en werd uiteindelijk een multi-instrumentalist die kan rekenen op fans zoals Flying Lotus, Zane Lowe, Erol Alkan en Tyler The Creator, die James als één van de mees creatieve mensen op aarde beschouwen. 

 

 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7325

Wume

Van Chicago naar Baltimore, uit een kelderstudio naar live optredens, het duo van April Camlin en Al Schatz hebben hun ritmische/hypnotiserende muziek blijven ontwikkelen. Liedjes bouwen op, wijken uit, evolueren, vergroten en verkleinen. Het nieuwe album "Maintain" is een mix van oude en nieuwe nummers. De oudere nummers zijn dieper geworteld in hun stuurhut van kosmische en funk.

 

Bekijk video
7484