Dover

Dover

De show van Dover is geannuleerd!

Als gevolg van logistieke redenen was de band gedwongen hun concert in Brussel te annuleren. De promotor van dit evenement, Asituna, wil zich verontschuldigen voor het ongemak.
Er is geen nieuwe datum gepland op dit moment. Alle tickets worden teruggestort op het VVK-punt.

Dover is een Spaanse pop-band uit Madrid die sinds1994 muziek maakt. Ze zingen in het Engels, wat vrij bijzonder is voor een zuiver Spaanse band. De groep bestaat uit Amparo en Cristina Llanos, Jesús Antúnez en Samuel Titos. 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7251

My Diligence

My Diligence is een Brusselse melodische rockband die eind 2010 ontstond. Hun muziek zou het best kunnen worden omschreven als knallende hardrock met invloeden als Queens Of The Stone Age, At The Drive-In, Wolfmother en Clutch. Hoewel vergelijkingen onvermijdelijk zijn stak de band doorheen de jaren veel tijd in het verfijnen van hun unieke mengeling van intense en no-nonsense Belgische rock 'n' roll. Hun debuutalbum, geproduceerd door La Muerte-gitarist Dee-J, weerspiegelt een combinatie van een gezonde dosis attitude, goede teksten en een feilloze audioproductie. Dit debuut album effende dan ook het pad naar een succesvolle tour doorheen Europa met onder meer concerten in België, Zwitserland en Frankrijk.

 

 

 

 

 

Bekijk videoBekijk video
7275