Eskmo

Eskmo

Eskmo is een Amerikaanse producer uit LA en maakt electronica die moeilijk definieerbaar is. Hij gaat voort op een melting pot van verschillende electronische genres, voegt er een persoonlijke en mystieke touch aan toe, en bouwt zijn tracks op met oog voor subtiele details. De afgelopen jaren kwamer er releases uit op top-labels als Warp, Planet Mu en natuurlijk Ninja Tune. Dit jaar, Maart 2015, komt hij met een nieuw concept-album op de proppen, die de naam 'SOL' draagt (Apollo Records).

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7291

R.O.

Olivier Rugi, aka R.O., is op de leeftijd van 13 begonnen met muziek. Hij droomde eerst van een carrière als gitarist, maar ontdekte later de grenzen van akoestische tonen. Hij probeert vervolgens nieuwe klanken uit en begint met elektronische muziek. Aangetrokken tot electro en house muziek, nadert hij snel de Bass muziek en sounddesign. Zijn eerste EP werd uitgebracht onder SonsofBeat, onder de naam ‘deuxième tour’, het bevat veel nummers met verschillende akoestische invloeden, soms donker, soms funky. R.O. heeft het Australische label Adapted Records overtuigd, evenals artiesten zoals Pretty LightsBig giganticTha trickazMr. BillThe Geek x VrvOPIUOPusher, Inspector Dubplate en vele anderen die hij op zijn weg heeft ontmoet.

 

 

Bekijk video
7435

Oaktree & Avondlicht

Oaktree en Avondlicht slaan de handen in elkaar voor een gezamenlijke set. Ze slagen erin prachtige texturen met atmosferische beats samen te voegen met een oprechtheid die hen eigen is. Terwijl ze het geweldig deden als solo artiesten, is er een uniek type van chemie die ontstaat wanneer beide artiesten samenkomen. Hun sound is zoals ze zijn: oprecht, divers en buiten het kader bedacht.

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7436