Fixpen Singe

AFGELAST !!!

Het concert van Fixpen Singe is afgelast. De organisator (Nectar asbl) en de artiesten zochten naar een nieuwe datum in het najaar maar konden geen geschikt moment vinden. Aangekochte tickets worden uiteraard terugbetaald op het desbetreffende vvk-punt. Onze excuses voor het ongemak.

635

Fixpen Singe

Het franstalige rap/hip-hop collectief Fixpen Singe is een samenwerkingsverband tussen Fixpen Sill (Keroué en Vidji) en  Singe Fume (Lomepal en Caballero). Op de beats van de jonge producer Meyso brengen deze vier heren een stevige live-show opgebouwd uit zowel eigen als collectief werk.

Bekijk video
522

L'Or du Commun & Roméo Elvis

 
L'Or du Commun is een Brussels hip-hop collectief, bestaande uit 4 MC's (Premier d'classe, Loxley, Swing en Féléflingue) en DJ GoodFellaz. Na het verschijnen van hun eerste project "L'origine" deelden ze al het podium met internationale artiesten als MF DOOM. In 2014 zullen ze zich richten op een samenwerking met Roméo Elvis met wie ze de EP "Bruxelles c'est devenu la jungle" uitbrachten.
Bekijk video
525

Le Dé

Het verleden, het heden, de toekomst. De invloeden van de jonge, Luikse producer Le Dé gaan van hip hop tot pop, maar zoals blijkt uit zijn net-tape "Y'aura pas d'Volume 2 Vol. I" probeert hij toch met een eigen sound naar buiten te komen.

Bekijk videoBekijk video
528

Seenus

SEENUS is het alter ego van Anis Tshiani, een DJ uit het Luikse La Cabane collectief.

531