Freedom of Mind - Finale

Freedom of Mind - Finale

Freedom of Mind is dé muziekwedstrijd voor vrijdenkers, georganiseerd deMens.nu, een vrijzinnige en humanistische organisatie die mensen dichter bij elkaar wil brengen.

Uit de meer dan 100 inzendingen van bands en artiesten, selecteerde deMens.nu 8 supergetalenteerde finalisten die het beste van zichzelf zullen geven en voor de hoogste prijs zullen dingen op ons podium.

Als kers op de taart geeft Portland – winnaar van StuBru’s De Nieuwe Lichting 2018 – een gastoptreden. En om alles nóg straffer te maken: de finale van Freedom of Mind is volledig gratis! Kom dus zeker kijken naar deze jonge rastalenten en ontdek de sound van de toekomst.

De finalisten: Antynomy / Top of Mind / ZEM / Universe / VVYNN / kc woong / Nagløed / Reba Malin

9400

Special Guest: Portland

Portland is een Belgische indie dreampopband. Hun tijdloze en melancholische songs versmelten singer-songwriter elementen met elekronica en worden overgoten met de wondermooie vocals van Jente Pironet en Sarah Pepels. Portland behaalde in 2016 de finale van Humo’s Rockrally. Met ‘Pouring Rain’ (richting de 1 miljoen streams op Spotify) wonnen ze De Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussel.

 

Bekijk video
9397