Giggs

Giggs

Vanop een veilige afstand lijkt Giggs een nevenpersonage in de UK rap scene, maar niets is minder waar. Wie zich in het genre verdiept, kent Giggs als een steunpilaar voor het hele genre. Zijn unieke, laid-back flow en een enorme street credibility vertaalt zich in miljoenen streams, meer dan 100.000 verkochte mixtapes, een deal met het legendarische XL Recordings-label, en collabs met beruchte namen als B.O.B., Waka Flocka, Stormzy en Drake.

 

 

Bekijk videoBekijk video
9290

Suspect

Een ruwe parel sinds begin 2012, toen zijn banger "Rage" elke Londense straathoek dat tikkeltje onveiliger maakte. Suspect brengt levendige verhalen op een donkere trap beat, en vond een onverwacht gaatje in de oververzadigde trapscene.

Bekijk video
9361

Lord Gasmique

Amper volwassen, en toch de donkerste, meest surreële rapper uit de Brusselse hiphopscene.

Bekijk video
9048

NAG

Nag is is al bijna twee decennia dé drijvende kracht achter de Antwerpse hiphopscene. Als rapper, producer en DJ verdiende hij z'n strepen bij twee van de voornaamste Belgische collectives (Eigen Makelij and Team Panini). Een nauwe samenwerking met Brusselse legende LeFtO leverde 'Circels' op (november 2017), zijn meest eerlijke, volwassen plaat, gereleased op Frontal.

 

Bekijk video
9358