Goldlink

Goldlink

Fresh, young, unique: de 23-jarige GoldLink is het allemaal.  De rapper uit D.C. heeft een heel eigen geluid:  hij combineert street rap moeiteloos met minder voor de hand liggende genres binnen de hip hop: bachata, go-go, classic house. Hij werkt samen met producer Rick Rubin en ander schoon volk zoals Sango, Anderson.Paak, Kaytranada, Chet Faker...

Bekijk videoBekijk video
8233

Explore

Na zijn avontuur binnen het dj-project Losco besloot Explore een nieuwe richting in te slaan. Met zijn eigen stijl, die hij omschrijft als "Neon Rave Music", werd hij al opgemerkt door artiesten als Soulection en Flume.

8305

Azer

Azer haalt zijn inspiratie uit verscheidene muziekstijlen gaande van hiphop, funk en house tot elektronische muziek. Met zijn mixtapes en live sets verdiende hij reeds gastplaatsen op de radio (o.a. LDBK Radio, Beyondjazz en StuBru’s Lefto Show) en hij deed reeds support sets bij de volgende artiesten: Talib Kweli, Floating Points, Hudson Mohawke, Tokimonsta, Fakkelbrigade, Hypnotic Brass Ensemble, Baloji, Kid Sublime, … Hij is ook bekend van het All Eyes On Hip Hop concept in Gent, dat staat voor kwalitatieve hip hop met een eigenzinnige en frisse kijk.

428