GZA (from WU-TANG CLAN)

GZA (from WU-TANG CLAN)

Gary Grice, beter bekend onder zijn artiesten naam GZA en 'The Genius', is een Amerikaanse hip hop artiest. Hij is vooral bekend als stichtend lid van de hip hop groep de Wu-Tang Clan, voor zijn bijdrage op de albums van de leden, zijn solo releases en succesvolle solo carrière. Als het gaat om uitdagende, rauwe lyrics neemt GZA zich heel serieus. Zijn metaforisch en multi-layered lyrische gedichten worden vaak aangeprezen door critici, zoals zijn artiestennaam impliceert; Genius.

DJ LEFTO is eclectische poppenspeler die het publiek in handen heeft, zonder grenzen noch genade. Zijn sets nemen je mee op een rollercoaster-rit doorheen alles wat gebaseerd is op dope beats en kick-ass vibes. En dit van reggae, dubstep en hiphop, tot funk, soul, deephouse en bossa. Allerlei underground klassiekers worden gemengd met het frisse, toekomstige geluid van morgen.

SPEED DIAL 7 is Tom De Geeter’s eenmansgroep. Zijn sound werd beïnvloed door zijn wereldreizen met Zucchini Drive, en door te leren van zijn meesters. Wat je kan verwachten? Een mix van 60's psychedelische rock (Moving Sidewalks, Jimi Hendrix), folk (Stephen Stills, Manassas), en pioniers van de jaren '80 (Afrika Bambaataa).

1303

Speed dial 7, Lefto

3565