ILL BILL / SNOWGOONS / REEF THE LOST CAUZE

ILL BILL

Emcee, CEO van Uncle Howie Records, lid van Non Phixion: Ill Bill is van vele markten thuis. Met nummers als How To Kill A Cop en My Uncle Shoots Heroine staat de New Yorkse rapper bekend voor zijn controversiële en politiek getinte lyrics. Eerder dit jaar kwam zijn vijfde solo album Septagram uit. Met zijn verfrissende en diverse rhymes blijft hij vriend en vijand verrassen. Klaar voor een avond vol aanstekelijke beats en rhymes?

 

Bekijk video
1369

snowgoons

The Snowgoons is het Europese hip hop producers collectief van DJ Illegal, Det Gunner, Sicknature en J.S. Kuster. Het collectief bracht al zes albums uit, samen met artiesten als M.O.P., La Coka Nostra en ONYX.  Naast hun ruwe en authentieke beats staan ze van Europa tot Amerika bekend voor hun energieke en verpletterende liveshows. In december zal hun nieuwe album Goon Bap in de rekken liggen.

Bekijk videoBekijk video
8395

Reef the lost cauze

Reef the Lost Cauze is een Amerikaanse emcee afkomstig van Philadelphia. Met zijn opmerkelijk freestyle talent veroverde hij doorheen de jaren ‘90 de underground scene en eerder dit jaar bracht hij samen met Bear-One een nieuw dubbelalbum Furious Styles uit. Reef staat garant voor formidabele live shows, scherpe lyrics en brutale freestyle.

Bekijk videoBekijk video
8399

Aral & Sauzé

Belgisch hip hop duo, bezig sinds 1995.

Bekijk video
8014