J Hus

J Hus

Uk Hip hop, kijk uit, er is een new kid on the block!  Wie de laatste tijd Pitchfork, NME of The Guardian heeft gelezen,  weet dat J Hus hét talent is om in de gaten te houden.  Amper 20 is hij, maar hij dropte net een debuutalbum -Common Sense- dat ons alvast onze oren deed spitsen.  Hoogstpersoonlijk, orgineel en ook gewoon heel straf:  muzikaal mengt J Hus UK Afrobeats, grime, hip hop en dancehall met verve.  Zijn raps zijn precies en veelzijdig.    

Bekijk videoBekijk video
8849

Darrell Cole

Darrell Cole is een rapper uit Antwerpen. Hij leerde van de besten in zijn omgeving om zjin eigen stijl en flow te creëren en zo zijn stempel te drukken op Belgische hip hop. Hij combineert de Golden Era sound met invloeden van hedendaagse hip hop en trap. In 2013 bracht hij zijn eerste album uit: Uncut Diamond. 

Bekijk videoBekijk video
8414

DJ Azer

Azer is een Gentse dj die clubs al meer dan tien jaar in vervoering brengt met eclectische hiphopsets. Inspiratie puurt hij uit de grime en de hiphopscene van de nineties met invloeden uit jazz, funk en soul. Azer deelde het podium met internationale grootheden als Talib Kweli, FKA Twigs, Dilated Peoples, Pusha T en je kon zijn energieke sets al horen op Studio Brussel. Als resident dj van All Eyes on Hip Hop komt hij onze zaal warm maken voor het optreden van J Hus.

8308