J.C. Satàn

J.C. Satàn

JC Satàn is de ontmoeting tussen Arthur (Polar Strong, The Meatards, Crane Angels, enz.), hoogbegaafd kind, en Paula la Trunioise, componiste, tekenaarster en duizendpoot. Al opgemerkt dankzij hun eerste LP Sick Of Love (2010), gevolgd door verschillende samenwerkingen met Le Pêcheur, Born Bad Records, enz., komen ze terug in 2011 met de uitstekende LP Hell Death Samba die een groot kritisch en openbaar succes werd. Voor hun derde album, Faraway Land, is de groep gelinkt aan het jonge en getalenteerde Parijse label Teenage Ménopause. We vinden er terug wat hen maakt: een sonisch universum, van verontrustende schoonheid, tussen ruwe garage en afwijkende noisy-pop. Zoals gewoonlijk weigert de groep in herhaling te vallen, verlaat het zijn comfortzone, verdoezelt de paden en gluurt stiekem naar de gronden van de Pixies of zelf van Queen of the Stone Age.
Nog eens te meer bracht JC Satàn, met Faraway Land, een gedurfde en verontrustend album, ongeremde muziek zoals Thee Oh Sees en de Black Lips, die het geschut van de garage muziek ontploft. 

Bekijk videoBekijk video
7521

Thee Marvin Gays

Thee Marvin Gays komen uit de Zuiderse streken van België en hebben een valies vol catchy garage songs om mee uit te pakken. Reken daarbij op een flinke portie psychedelica, surf-music vol reverb en een aantal serieuze punkbommetjes.

Bekijk videoBekijk video
7632

The Glücks

The Glücks brengen primitieve en psychedelische rockmuziek recht uit hun garage. Het duo (drums en riffs) speelde deze zomer onder andere al op Pukkelpop, en zullen een knetterende liveshow voorzien.

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7660