Joy Slam: album release 'L'art de la joie'

Joy Slam album release

Joy Slam

Op Internationale Vrouwendag presenteert Joy Slam haar eerste album, diepgaande, feministische slam poetry. Op deze dag vullen uitsluitend vrouwen het podium: verwacht je aan film, muziek en dialoog.

Joy Slam album release
Bekijk video
9573

Joëlle Sambi

Joëlle Sambi is een auteur en LGBT-activiste. Ze schrijft en roept vragen op over identiteit en de norm. Ze beheerst verschillende talen en dat wordt duidelijk in haar schrijven. Ze woont op de grens en de eigenaardigheden van haar taal leidt haar tot het schrijven, van poëzie tot slam.

9648

Marie-Louise Sibazuri

Marie-Louise Sibazuri, Belgische van Burundese afkomst, is een allround artieste met passie voor poëzie, dans en traditionele liedjes. Ze is auteur-toneelschrijver, creëert educatieve videograms en zet zich in voor de rechten van vrouwen en kinderen. Naast dat alles is ze al vijftien jaar lang trainer in geweldloze communicatie

 

9654

Marie-Charlotte Tatepo

Marie-Charlotte Tatepo Ngonde is een jonge Belgische ondernemer van Kameroense afkomst. Ze werkt als communicatieadviseur en digitale projectmanager. Daarnaast is ze voorzitter van Renaissance Africaine vzw, die aan de basis ligt van ‘Afropreneur Belgium’. Een initiatief om Afrikaanse ondernemers in de diaspora en Afrika te verenigen, op te leiden, te informeren en te promoten.

 

9651

Soraya Milla

Soraya Milla groeide op tussen Frankrijk en Ivoorkust, en in deze culturele interliniëteit, studeerde ze Podiumkunsten aan de Universiteit van Parijs X, die ze voltooide met een filmregisseursformatie aan de IAD en versterkt door een productie-meester aan INA in Parijs. Tijdens haar studies focust ze zich al op de maatschappij, die haar interne en externe identiteit vormt.

 

9657