LE PÈRE NOËL EST UN ROCKEUR

Scratch Bandits Crew

Na twaalf jaar oscillerend tussen trio en kwartet, keert de Scratch Bandits Crew terug in stereo. Supa-Jay, oprichter en componist, en Syr, ervaren turntablist, geven Scratch Bandits Crew de sterke identiteit die het verdient, ver weg van alle stereotypen. Hun creativiteit brengt hen terug tot hun fundament waarbij samples uit de jaren '70, Hip hop beats, Electro en Jazz samenkomen tot een eigen unieke sound. 

Bekijk videoBekijk video
8427

Lomepal

Rapper/Beatmaker afkomstig uit Parijs. Na het roken van sigaretten naast Caballero en Hologram in 2011 (« Le Singe Fume sa Cigarette ») en het creëren van een muzikaal pareltje in 2013 (« Cette Foutue Perle »), werd Lomepal een vaste waarde binnen de Franstalige hip hop scene. Voor zijn recentste EP ODLS sloeg hij de handen in elkaar met niemand minder dan STWO

Bekijk videoBekijk video
8430

Tha Trickaz

Tha Trickaz is een franse elektronische muziekgroep bestaande uit Pho en Dj iRaize. Het duo combineert op een geslaagde manier Hip Hop met Dubstep en Electro, omringd door een merkwaardig manga universum. Begin volgend jaar releasen ze hun nieuw album, Cloud City, onder hun eigen platenlabel Otodayo.

Bekijk videoBekijk video
8421

Dj Fly

Vanaf jongs af aan gefascineerd door draaitafels en scratching, slaagde DJ Fly er in van zijn passie zijn beroep te maken. Afkomstig uit Lion, zette hij zijn eerste stappen in plaatselijke club en festivals. Hij was al twee maal DMC World Champion en staat nu op het punt de wereld verder te veroveren. Met zijn technische vaardigheden en communicatieve energie tovert hij wereldwijd elke club en festival om tot een legendarisch feest.

Bekijk video
8424

77

77 zijn vier huisgenoten die in augustus 2015 besloten om artistiek samen te werken.  Het zijn: Peet (MC, beatmaker, geluidstechnicus), Félé Flingue (L’Or du Commun, MC), Morgan (beatmaker, DJ) en Rayan (Third Eye). Peet begon in februari 2016 zijn solo project « PEATE » en sinds oktober is hun eerste LP, « C’est le 77 », gratis te downloaden op www.la-brique.be.

Bekijk video
8433