Methyl Ethel

Methyl Ethel

Jake Webb begon met Methyl Ethel in 2013 om de opnames die hij in zijn kamer maakte met de wereld te delen. Hij begon te spelen met underground bands in Perth, Australë. Eind 2014 begon Methyl Ethel steeds meer erkenning te krijgen en daarom besloot Webb dat het tijd was om een band samen te stellen. Thom Steward - een goeie vriend van Webb - nam het rol van de bassist op zich en later sloot Wright zich aan als drummer.

Onverwachts won hun nummer 'Rogues' Pop Song of the Year 2014 op de WAM (Western Australia) Awards. Hoe meer Methyl Ethel optrad, des te meer groeide hun fanbase en wonnen ze met 'Twilight Driving' Best Single en Best Pop Act op de WAM Awards een jaar later. 

 

 

8122

Lomboy

Lomboy is een Oostenrijks/Frans band, opgericht in Brussel 2014. Dromerig en vreugdevol, het geluid van Lomboy doet denken aan een soundtrack van een jaren 1960 film.
 
Lomboy bestaat uit de Oostenrijkse Tanja Frinta van Lonely Drifter Karen, die sinds 2008 drie platen uitbracht met de Belgische label Crammed Discs, Clément Marion op gitaar en haar voortdurende medewerker de Majorkaanse keyboard speler Marc Melià. De band is nu gevestigd in Brussel.
Bekijk video
8126