METRONOMY

METRONOMY

METRONOMY is het dance-meets-rock project van multi-instrumentalist en producer Joseph Mount. Joseph haalde zijn inspiratie van zowat overal, van Devo en David Bowie tot N.E.R.D. en Pavement. Maar de buzz kwam er niet vanzelf. Naast uitstekende platen kan Metronomy ook rekenen op coole live shows en remixes voor songs van oa Gorillaz, Architecture in Helsinki, Sebastien Tellier, Kate Nash, U2, and Britney Spears.

PLAYBOY'S BEND Xavier Gazon, componist en arrangeur, maakt muziek met invloeden uit de jaren '80 met ritmische composities en vreemde teksten. Caroline Dehareng, zangeres en keyboardspeelster staat hem bij op het podium op haar hoge hakken. Al twee jaar staan ze nu samen op het podium, in Europa en de rest van de wereld. Met hun vintage synthesizers, aangepast speelgoed en huisgemaakte instrumenten maken ze een show die je zeker doet dansen!

DISASTERADIO is het pseudoniem van Luke Rowell, een computermuzikant van Lower Hutt, Nieuw-Zeeland. Hij begon met het schrijven van een mix tussen chiptune en synth pop in 1999 en heeft acht albums uitgebracht.

Bekijk video
1279

Playboy's Bend, Disasteradio (aftershow)

3544