M.O.P.

M.O.P.

One Nation under a Groove & Vk* concerts verontschuldigen zich voor het korte en desastreuze optreden van M.O.P. op 17/03 in Vk*. Wegens een onprofessionele houding van de M.O.P. crew, werd het ons onmogelijk gemaakt het geluid juist af te stellen. In plaats van samen naar een oplossing te zoeken, beledigde M.O.P. onze soundcrew en beëindigde ze hun zogenaamde "show" na 35 minuten. We betreuren deze situatie en geven het publiek van M.O.P. op vertoon van hun ticket de keuze tussen:

1. 50% reductie aan de avondkassa van GZA op 17/04 in Vk*

2. gratis inkom voor Tha Liks op 01/04 in Nexx Club, Brussel

M.O.P., of Mash-Out Posse, is een Amerikaans hip hop duo uit New York met rappers Lil’ Fame aka Fizzy Womack en Billy Danze. Door hun hele carrière heen wordt hun muziek bestempeld als de geweldadigste en hardste hip hop ooit gemaakt. Hoewel ze vooral actief waren in het underground circuit, raakten ze toch bekend bij de grote massa door hun song 'Ante Up' van de cd 'Warriorz', die een grote commerciële hit werd.

+ DJ GRAZZHOPPA (Dj, Producer, Turntablist) werd besmet met het hiphop virus in 1984. Na het winnen van verscheidene lokale DJ wedstrijden werd hij Europees DMC kampioen in 1991, Belgisch kampioen I.T.F. in 1998 en 3e in de I.T.F. Wereldkampioenschappen in 1998.

+ DJ ARAL

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
1318

Dj ARAL, Dj GRAZZHOPPA

3580