MUSEUM NIGHT FEVER 2017

Old Jazzy Beat Mastazz

De formule van Old Jazzy Beat Mastazz: een vleugje hip hop, een tikkeltje jazz en een snuifje funk aangevuld met een betoverende soulstem. Beesten op het podium met het hart op de juiste plaats die hun boodschap van vrede en respect vol passie overbrengen. De nieuwe EP Notorious, een eerbetoon aan de legendarische rappers Notorious B.I.G. en Tupac, ligt sinds vorig jaar in de rekken. 

Bekijk videoBekijk video
8494

Blackwave.

Strakke flows, doordachte teksten en live hip hop-beats gecombineerd met opzwepende jazz improvisatie. Blackwave. begint bij rapper Jaywalker en producer Willem Ardui, maar wordt afgemaakt door een driekoppige band die hun LA-inspired beats live doen flowen.

Bekijk video
8497

Juicy

Juicy neemt u mee naar de gouden jaren van de r'n'b.  Julie Rens (Oyster Node, extraSystole) en Sasha Vovk (Oton) geven hun versie van de r'n'b uit de jaren '90 en 2000.

8262

All Class

Met meer dan een decennium achter de draaitafels speelde All Class al op verschillende concerten, festivals en tentoonstellingen. Naast zijn jaarlijkse mixtape, die wereldwijd beluisterd wordt, speelt hij elke week een set op Low Key Radio. Verder kun je hem maandelijks terugvinden op O Quartier en elk trimester is hij co-host voor Freestyle O. All Class is een van de vele steunpilaren van de Brusselse hip-hop scene.

8449

STPxBrussels

I.D.eas spreading in the virtual world - confronting us in the real one. Hear, See, Touch and Feel what Brussels has to offer. 

8500