Pipolass 10th Anniversary

Pipolass 10th Anniversary

Om zijn 10de verjaardag te vieren, nodigt Pipolass zijn grootste invloeden en voorbeelen uit om het podium met hen te delen: de ongelooflijke Japanse beatmaker KEIZOmachine (ook gekend van Hifana) en NETIK, drievoudige wereldkampioen en een waar genie met de turntables.

7749

KEIZOmachine

KEIZOmachine (ook lid van HIFANA) is de Japanse godfather van de finger drumming techniek. In zijn liveshows is niets voorgeprogrammeerd, alle licht en geluidseffecten worden manueel gesynchroniseerd. De sets van KEIZOmachine creëren een uitzonderlijk livegevoel door zijn uitzonderlijk gebruik van scratches, drumpads en effecten.

Bekijk videoBekijk videoBekijk videoBekijk video
7709

DJ Netik

DJ Netik uit Rennes is op dit moment de meest gevierde Franse DJ in de internationale competities. Hij werd al enkele malen wereldkampioen in verschillende categorieën door zijn uitzonderlijke scratchtechniek.

Bekijk videoBekijk videoBekijk videoBekijk video
7712

Padawin

Padawin maakt krachtige muziek die niet gemakkelijk in een categorie onder te brengen is. Ze wordt gevoed door hip hop beats, samples uit jazz en klassieke orkesten, mysterieuze synths... Sluit de ogen en laat je verleiden door deze imaginaire soundtrack.

Bekijk video
7725

Mochélan Zoku

De rapper Mochélan brengt samen met zijn band "Zoku" zijn eigenzinnige kijk op hiphop met een nieuwe liveformule die akoestische elementen (drums en bas) mixt met elektronische beats en geluiden.

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7728

Skillz Machine

Skillz Machine, een duo bestaande uit Eb Kaito en TMB, heeft al verschillende Belgische DMC en IDA battles gewonnen sinds 2010. Nu gebruiken ze hun skills in clubs met hun explosieve mix van Hip Hop, Turntablism en Bass Music. 

Bekijk videoBekijk video
7743

Fabot

Fabot, turntablist en beatmaker met vele verschillende projecten, komt zijn nieuwe EP voorstellen. De muziek bevindt zich ergens tussen Trip-Hop en Bass Music, in een donker en groots universum bevolkt door krachtige en eigenzinnige grooves.

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7734

Remon Jr.

Remon Jr., een live beatmaker die graag switcht tussen Hip Hop en Bass Music, zal u verbazen met bliksemsnel vingerwerk op zijn drumpads en zijn brede muzikale invloeden. 

Bekijk video
7740

Révérend D.

Révérend D. is evenzeer thuis in Hip Hop als in Electronica, filmmuziek en Bass Muziek, en speelt steevast enorm explosieve shows, met een overvloed aan dikke bassen, breaks en loeiharde drops.

7731

Larry Tmik

Larry Tmik is een artiest met talloze invloeden, bovenal Jazz en Funk. Hij ruilt graag zijn drums in voor zijn turntable en maakt eclectische mixen vol met Scratch, Pads en Beat Juggling.

7737

Self

Self, Frans DMC kampioen in 1998, Boom Bap specialist en een uitstekende turntablist, zorgt voor een reis doorheen de authentieke Hip Hop.

7746