PUUR BELGE: Caballero & JeanJass TheColorGrey Berrykrimi

Caballero

Caballero is een Brusselse rapper actief in verscheidene hip hop collectieven als Les Corbeaux, A notre tour en Black Syndicat. Geroepen door nieuw avontuur stak Caballero recent de hoofden bij elkaar met JeanJass (Exodarap). Het resultaat: een nieuwe EP: Double Hélice, die in april 2016 verscheen. De twee vrienden, die in het verleden al vaker samenwerkten, keren terug met twee keer zoveel flow, twee keer straffere rhymes en dubbel zoveel stijl. Met dit concert sluiten ze hun Belgische #DoubleHélice tour af om daarna hun catchy beats over de grenzen heen te verspreiden. Niet te missen dus!

Bekijk videoBekijk video
8343

JeanJass

Jeanjass, lid van hip hop crew Exodarap, is een MC/Beatmaker afkomstig uit Charleroi. Na verschillende jaren actief te zijn in zowel de binnenlandse als buitenlandse hip hop scene besloot hij recent de handen in elkaar te slaan met Caballero (Les Corbeaux). Wat resulteerde in een fantastische EP: Double Hélice.     

Bekijk videoBekijk video
8346

TheColorGrey

Deze Antwerpse MC/zanger/producer, aka Grey, is van jongs af aan gefascineerd door hip hop. Na jarenlang experimenteren begon hij, onder de artiestennaam Grey, songs online te droppen. Dat leverde hem op korte tijd een fanbase en goede reputatie op bij de Antwerpse incrowd. Begin maart 2016 bracht hij zijn officiële videoclip uit voor de single Sins, onderdeel van zijn EP Do The Right Thing, die enkele weken later uitkwam. TheColorGrey staat bekend voor zijn energetische live-optredens vergezeld door een gitarist en een DJ. Naast zijn teksten, raps en zang staat deze veelzijdige artiest ook in voor eigen beats en producties. Radiostations als Studio Brussel en FM Brussel zijn alvast fan. Nu jij nog!

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
8331

Berrykrimi

Berrykrimi brengt moody hip hop met veel ziel en inhoud. Jazzy instrumentals zijn het perfecte decor voor de diepe en boeiende lyrics over de maatschappij, over Brussel en soms ook gewoon over jonkos. 

Bekijk videoBekijk video
8334

All Class

Met meer dan een decennium achter de draaitafels speelde All Class al op verschillende concerten, festivals en tentoonstellingen. Naast zijn jaarlijkse mixtape, die wereldwijd beluisterd wordt, speelt hij elke week een set op Low Key Radio. Verder kun je hem maandelijks terugvinden op O Quartier en elk trimester is hij co-host voor Freestyle O. All Class is een van de vele steunpilaren van de Brusselse hip-hop scene.

8449