Ras G

Ras G

Ras G is een producer van instrumentale hiphop uit Los Angeles. Dit heerschap is getekend op het Brainfeeder label van Flying Lotus. Ras G is een groot liefhebber van de innovatieve Jazz musicus Sun Ra. Met zijn album Back On The Planet probeert hij dan ook zijn eigen instrumentale hiphop zo te laten klinken.

 

Bekijk videoBekijk videoBekijk videoBekijk video
510

Ltgl

Ashley Morgan is ondanks zijn jonge leeftijd een begenadigd beatkunstenaar. Vooral de manier waarop hij dromerige piano riffs met ruwere trap en hip hop samples tot een consistent geheel weet te smeden, is straf voor een snotaap van slechts 19 lentes jong.  Het ene moment katapulteert LTGL je met zijn broze hip hop-trap naar de meest desolate uithoeken van de Scandinavische taiga en op een ander moment komt hij aandraven met balorige trap die niet zou misstaan in een TNGHT set. Van veelzijdigheid gesproken.  

Ondertussen werd hij opgepikt door oa Lefto, TLP, Stubru Select en Tangram. Hij speelde het voorprogramma van The Gaslamp Killer en dropt sindsdien regelmatig eigen nummers en remixen op het net.

Bekijk video
517

dj Pukaz

Pukaz is een 22-jarige DJ / producer & fulltime muziek liefhebber van Leuven. 
Hij won de laatste 45-toeren Dj contest met een gevarieerde selectie van headbumpin' beats. Hij is ook lid van de voormalige Spectdrum Crew met een wekelijkse radioshow op Radio Scorpio.

 
 
514