Ratking

Ratking

Ratking is een hiphopgroep uit Harlem, New York die onder leiding van de rapper Wiki het internet onveilig maakt met opwindend hippe hiphop. Niet alleen het nummer ‘Wikispeaks’ wordt op elk vooraanstaand blog lovend besproken maar ook de ep ‘Wiki93’dat label XL Recordings uitbracht. Label XL recordings heeft ook al samengewerkt met The Prodigy, Vampire Weekend, The Horrors, King Krule, The xx and Tyler, the Creator.

De New Yorkse hip-hoppers van Ratking komen naar aanleiding van hun debuutalbum 'So It Goes', dat op 7 april uit zal komen, een concert geven in "Salle Rogier" in Brussel!

 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
499

Brihang

Brihang is een jonge Belgische rapper die muziek, kunst en poëzie vermengt in zijn werk. In 2013 bracht hij zijn EP ‘Periode Jalisco’ uit bij Fake Records en sindsdien werkt hij aan zijn weg naar de top. In februari 2014 kwam hij als laureaat uit De Nieuwe Lichting, een muziekwedstrijd waarin Studio Brussel op zoek gaat naar talent van eigen bodem. Door zijn tekstuele en muzikale experimenteerdrift is Brihang een van de meest opwindende artiesten van zijn generatie.

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
604