Robb Bank$

Robb Bank$

Robb Bank$ is een rapper afkomstig van Florida. Hij kwam terecht in de wereld van de southern hiphop en trap dankzij zijn mixtapes "Calendars" en "That city". Zijn muziek en teksten zijn een combinatie van zijn liefde voor hiphop/rnb van de late jaren 90 en vroege jaren 2000 en Japanse stripverhalen. Hij heeft met tal van artiesten samengewerkt, zoals Denzel CurryYung SimmieSpaceGhostPurpPouyaSir Michael RocksYung Lean, en nog vele anderen. Met zijn muzikale aanwezigheid en persoonlijkheid is het duidelijk dat de rage rond Robb Bank$ niet snel zal overwaaien. In 2015 komt de langverwachte release van zijn album "Years of the Savage" uit.

 

Bekijk videoBekijk video
7377

Lago

Dit jong, blond talent afkomstig van Parijs bracht haar eerst EP, waar we met volle teugen van hebben genoten, dit jaar uit. Ze belichaamt de vrouwelijke toekomst binnen de Franse hiphopwereld en trad voor het eerst live op tijdens T(H)RILLMATIC in Parijs. Vervolgens werd ze uitgenodigd op de eerste Boiler Room Day of Rap Paris

 

Bekijk videoBekijk video
7376

Jones Cruipy

Jones Cruipy is een Brusselse rapper die onlangs van zich heeft laten horen op het internet dankzij grote tracks die al meer dan 100.000 keer zijn bekeken op Youtube. Hij is ook al een paar keer vermeld geweest op OKLM, het scouting platform voor jonge artiesten opgericht door rapper Booba. Hij bracht onlangs een mixtape, '

Rêve Européen', uit die veelgeprezen werd op verschillende muziekblogs. Hij is de toekomt van de nieuwe hiphop generatie in België en zal zijn nieuwste projecten aan u voorstellen. 

 

Bekijk videoBekijk video
7479

Dj El G

Deze artiest van het label T(H)RILLMATIC is een zeldzame Belgische producent en DJ van TTF THE GANG in New York. Hij heeft al geproduceerd voor Chris Travis, Suicideboys en nog vele anderen. Hij is eveneens bekend om zijn legendarisch Chopped and Screwed. 

 

Bekijk video
7375