SKIP&DIE

SKIP&DIE

CANCELLED DUE TO HEALTH REASONS OF ONE OF THE GROUP MEMBERS OF SKIP&DIE. AN OFFICIAL STATEMENT WILL FOLLOW. ALL TICKETS WILL BE REFUNDED.

Tijdens hun succesvolle twee jaar durende Riots In The Jungle tour, zette SKIP&DIE meermaals verschillende podia in vuur en vlam. De pan-tropische future bass band is nu terug met een nieuw album Cosmic Serpents - waarin ze hun publiek lokken naar een landschap tussen paradijs en apocalyps. 

Op hun nieuwe album herdenken ze wereldmuziek door het toevoegen van aanlokkelijke ritmes en beats, akoestische instrumenten, field recordings en spacey synts, waardoor Cosmic Serpents als een sonisch poëtisch pallet klinkt dat speelt met de ideeën van vergankelijk leven, dreigende dood en de notie dat ons collectief DNA door de ruimte dwaalt als een kosmische slang. 

 

Bekijk videoBekijk video
7563

Nommo

NOMMO is een samenwerking tussen Adam Fearn aka Florian Parra (componist en producer) en Jumo aka Juliette Mauduit (zang en teksten). De muziek van het duo valt te omschrijven als trip-hop en experimentele pop met compacte ritmes, hypnotiserende melodieën en een glasheldere stem. NOMMO ontstond in 2012, al waren beide leden voordien ook al actief binnen de muziekwereld. In 2015 brachten ze hun debuut EP "Collision" uit op het Franse label Irradiant Hologram. 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7818