TERRAKOTA

TERRAKOTA

Met hun mix van afro/world/reggae is TERRAKOTA een echte ambassadeur van Europa's culturele diversiteit. West-Afrikaanse muziek en reggae zijn de hoofdingrediënten, die ze vlotjes vermengen met andere Afrikaanse ritmes, Afro-Cubaanse en Afro-Braziliaanse percussie, wat rap, flamenco en raggamuffin, en invloeden van Marokko tot India. Dit mondt uiteindelijk uit in een feest zonder grenzen. 2010 is voor Terrakota een speciaal jaar want ze vieren hun 10-jarig bestaan en brengen een 4de album uit. De 1ste single ‘World Massala’ is nu uit!

De jonge muziekanten van LA CHIVA GANTINA, met een Colombiaanse, Chileense en Belgische achtergrond, zullen je laten dansen op hun “Afro-Colombian” ritmes.

De muziek is een grote mix van Cumbia, Salsa en minder bekende ritmes als Champeta, Chirimia en Sanjuanero. De blaasinstrumenten, een goed funky gevoel en een degelijke Rock ’n Roll instelling zijn het geheim voor hun onuitputtelijke energy.

Bekijk videoBekijk video
1408

LA CHIVA GANTIVA

Dit concert kadert in het jaarlijks Nieuwjaarsfeest van GC De Vaartkapoen

De jonge muzikanten van LA CHIVA GANTIVA, met een Colombiaanse, Chileense en Belgische achtergrond, zullen je laten dansen op hun “Afro-Colombian” ritmes. De muziek is een grote mix van Cumbia, Salsa en minder bekende ritmes als Champeta, Chirimia en Sanjuanero. De blaasinstrumenten, een goed funky gevoel en een degelijke Rock ’n Roll instelling zijn het geheim voor hun onuitputtelijke energie.

Bekijk video
1345