Tycho

Tycho

Scott Hansen, aka Tycho, is een Amerikaanse producer uit de stal van Ghostly International (Gold Panda, Com Truise, Matthew Dear). De man combineert rondtollende melodieën, hakkelende beats en samples met elementen uit de post-rock. Boards of Canada of Bibio zijn dan ook nooit veraf. Naast muziek wordt hij ook geprezen als fotograaf en graficus, getuige daarvan is zijn succesvolle blog ISO50Het dient hem als achtergrond en spiegel voor zijn muzikale uitlaatklep. 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
708

Dream Koala

Yndi Ferreira, aka Dream Koala, groeide op als kind van Braziliaanse ouders in Parijs. Al snel leerde hij zingen en gitaar spelen waarna hij ook in een aantal bandjes speelde de jaren daarop. Tegen de tijd dat hij goed en wel uitkwam onder zijn alter ego van Dream Koala, had hij al eigen tracks geproduced, en remixen in elkaar getimmerd van Angel Haze & The 1975. Naast het versieren van allerlei gigs in Europe (en ook een eigen residence in Social Club van Parijs), was hij ook al te gast in de Londense Boiler Room en op festivals als Bestival. 

Bekijk video
860

Christopher Willits

Christopher Willits is een muzikant en multimedia-artiest uit San Francisco. Met zijn elektro-akoestische muziek probeert hij de analoge en digitale wereld bij elkaar te brengen. Hij heeft ook enorm veel samenwerkingen op zijn naam, met artiesten als Ryuichi Sakamoto, Zach Hill (drummer van de band Hella), Miguel Depedro, Matmos etc... In September '14 komt hij met een nieuw audio/visueel project 'Opening' op de proppen op Ghostly International

Bekijk videoBekijk video
712