The Underachievers

The Underachievers

Sinds 2011 vormen de Amerikaanse East Coast rappers AKTHESAVIOR en Issa Gold het hip hop duo The Underachievers. Ze werden snel opgenomen op het Brainfeeder label van de legendarische Flying Lotus en brachten de twee bejubelde mixtapes Indigoism en Lords of Flatbush uit. Samen met mede-Brooklyn rappers Flatbush Zombies, Joey Bada$$ en het Pro Era collectief maken ze deel uit van het collectief Beast Coast.

Hun nieuw album - "Renaissance" (2017) - is een verzameling van alle muzikale wegen die ze de afgelopen jaren bewandeld hebben, waarin Issa Gold en AK de typische New York sound combineren met doordachte, conceptuele thema's die tot de verbeelding blijven spreken.

Bekijk videoBekijk video
903

Woodie Smalls

Woodie Smalls is een jonge rapper uit Sint-Niklaas. Hij begon vanaf zijn achtste met zijn neef te freestylen op willekeurige beats en heeft ondertussen een geprezen plaats verworven binnen de Belgische hip hop scene. Sinds zijn debuut single en video 'Champion Sound', verovert hij de hitlijsten van onder andere MNM, Studio Brussel en BRUZZ, om uiteindelijk een knaller van een album te releasen in 2016: Space Cowboy. Woods is ongetwijfeld één van de grootsten in de Belgische hip hop scene, en op 22 februari zal u begrijpen waarom.

Bekijk video
8160