Yung Lean

Yung Lean

Jonatan Leandoer Håstad (geboren op 18 juli1996), beter gekend als Yung Lean, is een Zweedse rapper en producer. Hij bracht zijn mixtape, Unknown Death 2002, uit in 2013 en verschillende singles via Youtube onder zijn label Sad Boys Entertainment, waaronder Ginseng Strip 2002, Kyoto en Yoshi City. Zijn debuut Unknown Memory kwam uit in de zomer van 2014.

 

Bekijk videoBekijk videoBekijk video
7959

Adamn Killa

Adamn Killa groeide op in Chicago en kwam snel in contact met rap dankzij artiesten zoals Lil Wayne, Cam'ron, Ja Rule, Kanye West en 50 Cent. Op een jonge leeftijd was zijn droom om in de NBA te spelen maar door zijn lengte besloot hij zijn passie voor baseball te volgen. Zijn eerste passie voor rap ontwikkelde omstreeks 2007 dankzij Da Drought 3 (Lil Wayne) maar hij begon zelf pas echt te rappen ongeveer 2 jaar geleden, bij aankoop van zijn eerste MacBook waarbij hij gebruik maakte van Garageband. Sindsdien heeft hij zijn rapkunst geperfectioneerd en een zijn sound ontwikkeld.
 
De 19-jarige rapper is goed op dreef...Vandaag staat hij bekend om zijn unieke oor voor melodie en atmosferische beat keuze. Tracks zoals "Mavericks", "Y-3", en "Know What They Payin" zijn een uithangboord voor zijn talent en de verslavende hooks. Zijn debuut mixtape Back 2 Ballin is nu uit op Spinrilla en Soundcloud. 
 
 
Bekijk video
8134